MoToR, eerste update

Het tweede album van Hilbrandt, dat MoToR gaat heten, komt eraan!

Wanneer?

Dat weet ik nog niet precies, maar wat ik wel kan vertellen is dat er nu ongeveer 7 tracks bijna af zijn. De sound wordt behoorlijk anders dan wat je misschien op ‘Haven’ gehoord hebt. Alle akoestische gitaren worden vervangen door synthesizers, de trommels door beats en er is ruimte voor autotune ¬†en vocoders (haters gonna hate). Een meer elektro-achtige plaat dus, maar dan wel met Nederlanstalige teksten over ambitie, over hard willen gaan, over crashen en ’s nachts wakker liggen.

We zijn ook al aan het repeteren met een 7-koppige band met wat nieuwe gezichten. Binnenkort stel ik ze aan je voor. Op de Facebook-pagina kun je al wat fragmenten van de eerste repetities beluisteren.
Oja! En er zijn stickers!