2020 wrap-up

Hallo!

Je hebt al een tijdje ons van ons gehoord. Dat komt omdat we nieuwe dingen aan het maken zijn. En door Corona natuurlijk.

In februari brachten op de vooravond van de Corona-crisis ons mini-album ‘MoToR’ uit. Het was een superleuke release-party, maar jammer genoeg ook één van de laatste concerten van het jaar. Online ging het luisteren door: De singles van dat album zijn samen meer dan 60.000 keer beluisterd! Dat is iets wat we nooit verwacht hadden en waar we ontzettend dankbaar voor zijn. Dus heel erg bedankt als je geluisterd hebt of zelfs de plaat hebt gekocht!
(Dat kan trouwens nog steeds!)

In maart hebben we ‘Bang’ uitgebracht als opvolger op ‘MoToR’. Dat liedje was al een tijdje af maar voelde heel goed om het uit te brengen tijdens de eerste lockdown. Daarna werd het stil. We voelden als band dat de lading van onze muziek niet was waar wij of de wereld op dat moment behoefte aan hadden. We zijn daarom terug naar onszelf gegaan en hebben nieuwe muziek gemaakt waarvan we denken dat de wereld er wat aan kan hebben.

Op dit moment zijn we druk bezig met het schrijven, arrangeren en opnemen van deze nieuwe muziek, die lichter, meer uplifting en vrijer is. We willen proberen om terug te gaan naar waar het allemaal om draait. Samen muziek maken voor mensen die graag muziek luisteren. Muziek met goede melodieën, catchy, dansbaar en eerlijk.

Ontzettend bedankt voor het luisteren naar onze liedjes, we zijn benieuwd naar wat je van het nieuwe werk vindt en hebben heel veel zin in komend jaar.

Gelukkig nieuwjaar en tot snel!

Str0b0sk00p is uit!

Sup? Goed nieuws! De eerste single van het aankomende album is uit! We hebben heel lang gewerkt aan Str0b0sk00p en de bijbehorende videoclip. Komende tijd gaan we nog een paar tracks opnemen met producers Snoet & Smoel en wat toffe optredens doen om aan onze live-show te werken.

Voor nu: check Str0b0sk00p! (Ook op Spotify, Deezer, Applemusic, enz.)